reklam
reklam

Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği’nden Aşure Programı

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2021, Cuma - 22:30   Okunma Sayısı: 89876
Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneğinin düzenlemiş olduğu aşure programı Yunus Mahallesi Yonca Sokak no:21/A Kartal adresindeki dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Aşure programına Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu, Cengiz Türkmen, Ali Apaydın, Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nilifer Gökçe, Bildik Gazetesi Sahibi İsmail Gider, Tuzla Bilecikliler Derneği Başkanı Naci Göktürk, Gölpazarlılar Derneği Başkanı Arif Kılıçarslan, Gölpazarı Çengeller Köyü Dernek Başkanı,Adil Ceyhan, İstanbul Bilecikliler Derneği Başkan Yardımcıları Yakup Kaya, İsmail Kılıçarslan, İYİ Parti Meclis Üyesi Yılmaz Saraç, İstanbul Afyon Karahisarlılar Dernek Başkanı Murat Saltık, Esderbaşkanı Mehmet Çetinkaya,Kartal- Yunus Mahallesi Muhtarı Mahmut Evren, İstanbul Bilecikliler Derneği Muhasibi Yılmaz Günay, Denetim Kurulu başkanı Av. Mevlüt Roka ve bir çok davetli katılım sağladılar.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’den Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği’ne teşekkür mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aşure programında yaptığı konuşmada şunları söyledi; ”Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Allah kabul etsin.”

Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği Dernek Başkanı İbrahim Yılmam “Aşure İslam inancına göre, peygamberlerin hayatında önemli hadisenin yaşandığı, bereket, paylaşma birlik ve beraberliğin simgesidir. Bizde burada Bilecikliler olarak birlik ve beraberlik içinde aşuremizi tüm hemşerilerimizle paylaşıyoruz.”

Daha sonra bir konuşma yapan Bilecik İli ve İlçeleri Kültür Derneği’nin Dernek Başkanı İbrahim Yılmam şunları söyledi:  

“Aşure İslam inancına göre, peygamberlerin hayatında önemli hadisenin yaşandığı, bereket, paylaşma birlik ve beraberliğin simgesidir. Bizde burada Bilecikliler olarak birlik ve beraberlik içinde aşuremizi tüm hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olmasını diliyorum.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam