reklam
reklam

Galatasaray, Salih Dursun'u Antalyaspor'a kiraladı

Eklenme Tarihi: 3 Ocak 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 145686

İSTANBUL

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada, Salih Dursun'un, sezon sonuna kadarAntalyaspor'a kiralanması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya şirketimiz tarafından ödenecek sabit transfer ücreti 250 bin liradır. Ayrıca, Antalyaspor 15 Haziran 2017 tarihine kadar net 250 bin lira bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir." denildi.

Kayserispor'dan 2013-2014 sezonunun devre arasında 2 milyon 750 bin avro bonservis bedeliyle transfer edilen Salih Dursun, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadı.

Sarı-kırmızılı takımda 2013-2014 sezonunu, 2'si Süper Lig ve 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 6 maç oynayarak tamamlayan 25 yaşındaki futbolcu, daha sonra Trabzonspor'a kiralandı.

Trabzonspor'da iki sezon geçiren Salih Dursun, bu sezon yeniden döndüğü Galatasaray'da sadece bir Türkiye Kupası maçında boy gösterdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam