reklam
reklam

Bahadır Erdoğdu’da Yılbaşı Kutlaması

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 143422

Maltepe Belediyesi’ne bağlı, Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilere yönelik olarak yılbaşı etkinliği düzenlendi. Öğrencilere ve velilerine yeni yıl öncesi moral aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Onur Öztürk ve Volkan Uzunhasanoğlu, gitar ve org eşliğinde katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Yeni yıl şapkalarının takıldığı, süslemelerin yapıldığı, palyaçoların insanları eğlendirdiği ve balonlar dağıttığı etkinlikte engelli öğrenciler, dans edip, gönüllerince eğlendiler. 

Etkinlikte konuşan Maltepe Belediye Meclis Üyesi Tülay Düztaş, “Yeni yılı Bahadır Erdoğdu ailesi olarak karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her şeyden önce savaşların olmadığı, insanların ölmeyip sakat kalmadığı, engelliler için engellerin kaldırıldığı bir dünya diliyorum. Bu dileklerle hepinizin yeni yılını başta Başkanımız Ali Kılıç adına kutluyoruz” dedi.

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam