reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor 2021-22 sezonu için çalışmalara başladı

Eklenme Tarihi: 21 Ağustos 2021, Cumartesi - 22:54   Okunma Sayısı: 61019
2021 – 2022 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Çekmeköy ilçesi temsilcisi Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, yeni sezon hazırlıkları için yeni transferleri ve yenilenen yönetimiyle birlikte kurban kesilerek dualarla sahaya indi.

Tecrübeli Teknik Sorumlu Aydın Dursun ‘un önderliğinde, Yardımcı Antrenörler Tuncer Salih Uzun, Abidin Samet Keleş ve Kaleci Antrenörü Remzi Yılmaz yönetiminde Alemdağ Stadında gerçekleştirilen idmanı Kulüp Başkanı Abdullah Civelek ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte izlediler. Yaklaşık 90 dakika süren antrenmanda ısınmanın ardından yavaş tempolu koşular, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi.

 

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Teknik Sorumlusu Aydın Dursun “Hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geldiğince iyi bir takım yapmaya çalıştık. Amacımız camiamıza yakışır göze hoş gelen bir futbol oynayarak başarı elde etmektir. Yeni transferlerin uyum sorununu erkenden atlatırsak başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. 2021 – 2022 sezonu SAL takviminin açıklamasından sonra grupların belli olmasını ve fikstürün çekilmesini bekliyoruz. . Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum “

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un Teknik Sorumlusu Aydın Dursun yapmış olduğu açıklamada “Hedeflerimiz doğrultusunda elimizden geldiğince iyi bir takım yapmaya çalıştık. Bu arada dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var anlaştığımız takdirde onlarda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. Amacımız camiamıza yakışır göze hoş gelen bir futbol oynayarak başarı elde etmektir. Yeni transferlerin uyum sorununu erkenden atlatırsak başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. 2021 – 2022 sezonu SAL takviminin açıklamasından sonra grupların belli olmasını ve fikstürün çekilmesini bekliyoruz. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum “ ifadelerini kullandı.

 

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek “Takımıma ve Teknik ekibime güveniyorum, sezon sonu istediğimiz başarıyı elde ederek üst lige çıkan takım oluruz. Takımımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’a şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli Çekmeköy halkını yeni sezonda tribünlere davet ederek takımımızı desteklemelerini bekliyoruz”

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Abdullah Civelek de yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

“Kurbanımızı keserek yeni sezona start verdik. Allah futbolcu kardeşlerimize sakatlıksız bir sezon nasip eylesin. İlçemizdeki diğer kulüplere de kendi liglerinde başarılar dileriz. Takımıma ve Teknik ekibime güveniyorum, sezon sonu istediğimiz başarıyı elde ederek üst lige çıkan takım oluruz. Takımımızdan hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen ve her daim yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’a şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli Çekmeköy halkını yeni sezonda tribünlere davet ederek takımımızı desteklemelerini bekliyoruz.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam