reklam
reklam

Ataşehir Giresunlular Derneği’nde Ali Özacar başkanlığa seçildi

Eklenme Tarihi: 24 Temmuz 2021, Cumartesi - 23:17   Okunma Sayısı: 111084
Ataşehir Giresunlular Derneği’nin olağan seçimli genel kurulu Ataşehir Çamoluk spor kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş’in yaptığı olağan genel kurulda saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra gündem gereği faaliyet raporu ve denetleme raporları okunup müzakere edildikten sonra oy birliği ile ibra edildi. Gündemin son maddesi olan yönetim ve denetim kurulları seçiminde tek liste ile seçime giren Ali Özacar ve ekibi oy birliği ile yeni dönem için yetki aldı. Başkan Özacar, halen Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneğinde Başkan yardımcılığı ve kendi köyü olan Ozanlı Köyü Derneğinde de Başkanlık görevini yürütmekte.

Başkan Ali Özacar’ın yönetim kurulu listesinde, Ekrem Köse, Hulusi Toy, Yeliz Gülmüş, Dr. Sabahattin Destek, Öncel Kuğu, Halil İbrahim Duman, Akın Akıllı, Kadir Yavuz, Fazlı Bazırtaş ve İhsan Top olarak seçilirken, denetim kurulunda Fatih Yelekoğlu, Sinan Karaveli ve Bülent Karamustafaoğlu yer aldılar.

Başkanlığı yeni yönetime devreden Önceki Başkan Fatih Yelekoğlu, destek veren üyelere teşekkür ederek, şimdiye kadar olduğu gibi hemşerilerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirtirken, genel kurul sonrası yeni dönem için yetki alan Başkan Ali Özacar, destek veren üyelere teşekkür ederek, ekibi ile birlikte bayrağı daha yukarılara taşıyacaklarını söyledi.

Kongre’de konuşan Giresun federasyonu Başkanı Muhterem Memiş ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak Ataşehir Giresunlular Derneğinin kurulduğu günden bu yana önemli faaliyetler yaptığını belirterek görev alan bütün Başkanlara teşekkürlerini sundular. Başkan Fatih Yelekoğlu’na hizmetlerinden dolayı yeni yönetim kurulu tarafından plaket verilerek teşekkür edildi. Daha sonra üyelere ve davetlilere, genel kurul sonrası ızgarada köfte ve sucuk ikramında bulunarak örnek ve güzel bir ev sahipliği yapıldı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam