reklam
reklam

Rusya'dan Suriye konusunda Türkiye ile işbirliği açıklaması

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2016, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 124595

MOSKOVA 

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ve Türkiye'nin, Suriye konusunda işbirliğine devam ettiğini belirterek, iki ülkenin de Suriye'nin toprak ve politik bütünlüğün korunması idealini paylaştığını söyledi.

Rus RT kanalına konuşan Peskov, "(Türkiye ile) Suriye'nin toprak ve politik bütünlüğünün korunması ortak ideallerine bağlıyız. Her iki ülke de Suriye'nin birliğini ve bu ülkedeki krizin politik yollarla çözülmesini istiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye konusunda yakın bir diyalog yürüttüğüne vurgu yapan Peskov, "Suriye konusunda diplomatlar ve askerler seviyesindeki bilgi değişimi sürecinin iyi bir şekilde yürütülmesi bizim için oldukça önemli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam