reklam
reklam

Fenerbahçe Maltepe’de coşkulu kongre

Eklenme Tarihi: 14 Haziran 2021, Pazartesi - 22:25   Okunma Sayısı: 92133
9 şubenin birleşmesiyle yoluna devam eden Fenerbahçe Maltepe Şubesi genel kurulunu Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda yaptı. Başkanlığa ikinci kez Behram Kaçar getirildi.

Fenerbahçe Maltepe Şubesi’nin 2. Seçimli olağan genel kurulu salgın şartlarına uygun şekilde Gülsuyu Asım Kara Stadı’nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yöneticiler Burak Çağlan Kızılhan, Sevil Zeynep Becan, Sertaç Komsuoğlu ve Turhan Şahin’in katılımıyla yapıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kongreye çiçek gönderdi.

350 üyenin oy kullandığı seçimlere tek liste ile katılan Bayram Behram Kaçar ikinci kez derniğin başkanlığına getirildi. Kongrede Divan Başkan Şuayip İçli, Barbaros Gönençgil ve Metin Çakırbey’den oluştu. Genel kurula üyelerin dışında da ilgi büyüktü.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Salih Kara ve Savaş Eroğlu, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaya, Maltepe Belediyesi Eski Başkan Yardımcılarından Asaf Erem ve Gültekin Karataş, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Maltepe Beşçeşmeler Derneği Başkanı Nevzat Eren, Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Kocaoğlu, Maltepe Belediyesi eski Meclis Üyeleri Adem Kaya, Özgür Yıldırım ve Levent Zengin, Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevda Arslan, Büyükçekmece Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği Başkanı Hakan Küçük, FEDER Başkanı Şahin Gönülcü, Başkan Yardımcısı Giray Tercan, Fenerbahçe’nin efsane amigosu Pepe Metin, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Cevizli Mahalle Muhtarı Fikret Birdal, 1453 Spor Kulübü Başkanı Cevdet Pirgaip, Harp İş Spor Kulübü Başkanı Osman Koç ve Cevizli Kültür-spor Başkanı Ahmet Gümüş.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Ali Koç, 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısında seçilmesi halinde temsilci üyelerin kongre üyeliğine geçişini kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirterek, "Delegeler 2 bin 900 küsur temsilci üyeyi önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel kurulunda temsil edecekler. Dolayısıyla aslında bir kongre üyesinden çok daha büyük sorumlulukları var. Sadece kendileri için değil binlerce kişiyi temsilen kongrede bulanacaklar." ifadelerini kullandı.

 

Toplantıda konuşan Başkan Behram Kaçar şunları söyledi; “Toplamda 6341 üyenin sorumluluğu altında 9 şubemizin Maltepe şube ile birleştirilmesi ve bize duyulan güven nedeni Başkanımız Sayın Ali Koç bey ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Fenerbahçe taraftarlarındaki dağınıklık ve kafa karışıklığının giderilmesi, bölünmesinin önlenmesi, tek yumruk olarak birleşilmesi lazım. Fenerbahçe’mizin bize gurur ve onur veren şanlı tarihi zor mücadele sonucunda Zafer ile taçlanmıştır. Kurtuluş savaşında Kuvayi Milliye saflarında milli mücadelenin en önünde olan Fenerbahçe’miz 3 Temmuzda 2011 sözde şike davası ile kendisine kurulan kumpas davasını efsane lider sayın Aziz yıldırım önderliğinde yerle bir ederek Türkiye Cumhuriyetine kurulan kumpası da bertaraf etmiştir. O dönemde bizim ile alay edenler 15 Temmuz’da acı gerçek ile karşılaşmış, maalesef bu geciken uyanma 265 yurttaşımızın katledilmesi ile sonuçlanmıştır. Fenerbahçe’mizi kimse yıldıramaz yıkamaz. Her kesimin korktuğu o dönemde direndik savaştık yıllar sonra anlaşılacağı üzere tarihe ve çocuklarımıza büyük bir öykü bıraktık .Artık Fenerbahçeliler olarak TEK SES TEK NEFES HEP DESTEK TAM DESTEK ilkesinde birleşeceğiz”

Kongrede Bayram Behram Kaçar başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu ASİL Barbaros Gönençgil, Haşim Taş, Sevilay Ayça, Yavuz Özdemir, Ertan Ergene, Fikret Civak YEDEK Erdi Akşen, Selçuk Tatlıtürk, Şule Göker, Berk Uçmak, Levent Şaş, Kurtuluş Turna Denetim Kurulu Asil Salih Kara Mirze Şimşek Hasan Zengin Denetim Kurulu Yedek Cahit Yardımcı, Mert Arslan, İbrahim Şahin

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: BAŞAK ERTEKİN - İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam