reklam
reklam

Pedallar ‘Hayat Boyu Öğrenme’ için döndü!

Eklenme Tarihi: 7 Haziran 2021, Pazartesi - 10:40   Okunma Sayısı: 96162
Bostancı Halk Eğitimi Merkez ile Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu kursiyerleri Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine bisiklet turuyla katkı sundu

Boyu Öğrenme Haftası, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran tarihleri arasında ilk kez kutlanmaya başlandı. Bu kapsamda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce koordine edilen etkinlikler gerçekleştirildi.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Bostancı Halk Eğitimi Merkez ile Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliğinde bisiklet turu düzenlendi.

Her yaştan her bireye eğitim olanağı sağlanan Halk eğitimi merkezlerinin hizmetlerinin yaygınlaştırılması bu yolla ülkemizin yetişmiş insan gücü ve mesleki gelişim sürecine katkı sunulması hedefiyle gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler kapsamında Bostancı sahilinden Fenerbahçe sahiline düzenlenen Bisiklet Turuna Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mustafa Öztürk, Feneryolu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Topaloğlu, Bostancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cihan Bingöl, kurum idarecileri ve kursiyerler katıldı.

Bisiklet Turuna katılanların göğsünde ve sırtında Halk Eğitimi merkezlerine gelin kendinizi keşfedin, Halk Eğitimi merkezlerinde ihtiyaç duyduğunuz her eğitime uygun bir program vardır, öğrenen mahalle projesi ile Halk Eğitimi merkezleri şimdi sizlere daha da yakın gibi yazılı çıkartmalar dikkat çekti.

Bisiklet turu etkinliğine katılım sağlayan her yaştan kursiyer ve bisiklet tutkunları pedallarımız döndüğü sürece eğitime destek vereceğiz ve böyle bir etkinlik içinde olduğumuz için mutluyuz cümleleriyle kendilerini ifade ettiler.

Bostancı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cihan Bingöl, hayat boyu öğrenme süreçlerinde farklı hedef kitlelere ulaşarak, vatandaşların bireysel ve mesleki, sosyal, kültürel, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, öğrenmeye erişimin artırılması da hedeflediklerini belirterek, Boyu Öğrenme Haftası kapsamındaki iki etkinlik ile ilgili bilgi de verdi.

Cihan Bingöl şunları söyledi;

“Öğrenen Mahalle Projesi Kapsamında Açılan Kurslarımızda Yapılan Antep Yöresine Ait Bebeklerimiz sergisi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent Yazıcı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürümüz Mustafa Öztürk’ün katılımıyla açıldı

Hafta kapsamında İstanbul Hayat Boyu Öğrenme Şubesi Youtube Sayfasında Öğretmenimiz Ümmühan Sürgit tarafından Gelenekten Geleceğe Masallar- Masal Anlatımı gerçekleşti. Salgın sonrasında gerekli tedbirler alınarak düzenlenen etkinliklerin duyuruları kurum web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapıldı.”

Kursiyerler adına etkinlikle ilgili görüşlerini aldığımız kursiyerlerden Gülcan Onurlu, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Bisiklet Turuna Bostancı Halk Eğitimi Merkezi Kursiyeri Olarak Katıldım. Bostancı Sahilinden Fenerbahçe Sahiline Gerçekleşen Bisiklet Turuna Olan Çevredeki Vatandaşların İlgisi Beni Çok Mutlu Etti. Bu Güzel Etkinlikten Dolayı Bostancı Halk Eğitimi Merkezine Teşekkür Ederim” fadelerini kullandı

Gizem Türüdü ise “Bostancı Halk Eğitimi Merkezi Sosyal Medya Hesabında Görerek Katıldığım Hayat Boyu Öğrenme Haftası Bisiklet Turu Etkinliği Çok Keyifliydi. Bu Güzel Etkinliğe Vesile Olan Emeği Geçen Tüm Kurum ve Kişilere Teşekkür Ederim” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam