reklam
reklam

Abone Kart ile Nakit Derdine Son

Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2015, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 132591

Kurumsal abonelik hizmeti ile başlatılan proje ilerleyen zamanda İstanbul Kart entegrasyonu sağlanarak bireysel kullanıma da açılacak. Proje sayesinde vatandaşlar otopark hizmeti aldıktan sonra ödeme noktalarında İSPARK abone kartı ile ödeme yaparak çıkış yapabilecekler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü ve desteğiyle birçok yeniliği vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz “ dedi.

Kurumsal Abonelik Hizmeti Devrede

Araç filosuna sahip olan kurumsal şirketlerin araçlarının İstanbul genelindeki parklanma detaylarına daha rahat ulaşabilecekleri ve ön ödemeli olarak tüm araçlarının otopark kullanımını kontrol edebilecekleri Kurumsal Abonelik Projesi devreye girdi.

Sistem Nasıl Çalışıyor ?

Şirketler İSPARK’ın Kurumsal Abonelik Panelinden (kurumsal.ispark.com.tr) kullanıcı hesabı oluşturarak abonelik hizmeti alacakları araçların plakalarını sisteme kayıt edecek. Kurumsal aboneler kullanıcı hesabına araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Otoparklarda geçerli olan fiyat tarifelerinin parklanma sonunda abonelerin hesabından düşüleceği sistem sayesinde kullanıcılar tüm araçlarının parklanma detaylarına ulaşabilecek.

İstanbul Kart İle Bireysel Abonelik Hizmeti Geliyor

İSPARK otoparklarında İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması ile kent genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak.

Vatandaşlar sahip oldukları İstanbul kartlarını artık İSPARK otoparklarında da kullanabilecek. Böylelikle vatandaşların park hizmeti sonrasında yaşayabilecekleri nakit sıkıntısının önüne geçilecek. Ayrıca Park Et Devam Et otoparklarını kullanan vatandaşlar hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek.

Kaynak: özel
Editör: özel

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam