reklam
reklam

FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu İstanbul'a gidiyor

Eklenme Tarihi: 6 Aralık 2016, Salı - 16:00   Okunma Sayısı: 137500

TBMM 

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini, darbelerin ve gizli oluşumların siyaset üzerindeki etkilerini araştırmak amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, 9, 10 ve 11 Aralık tarihlerinde İstanbul'da görüşmeler yapacak, darbe girişimininin engellenmesinde önemli rol oynayan vatandaşlar ile bir araya gelecek.

Komisyon üyeleri, 9 Aralık Cuma günü İstanbul'da ilk olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğünü ziyaret edecek.

Komisyonun, 10 Aralık Cumartesi ise yoğun bir gündemi bulunuyor. Çengelköy İlçe Emniyet Amirliğinde görüşmeler yapacak olan komisyon, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde incelemelerde bulunacak.

Aynı gün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne de gidecek olan komisyon, şehitlerin ailelerini ve gazileri de ziyaret edecek.

Komisyon üyeleri, 11 Aralık Pazar günü ise basın, akademisyenler, şehit ve gazi dernekleri temsilcileri, güvenlik düşünce kuruluşları ve "15 Temmuz kahramanları" ile müzakere toplantısı yapacak.

FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, TBMM'de dinlemeleri de sürdürecek. Komisyonun 8 Aralık Perşembe günkü konuğu, Adana Emniyet Müdürü Hasan Polat olacak.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam