reklam
reklam

Niğde 5 şubat Şehir stadyumu hurda karşılığı yıkım ve moloz nakli işi yaptırılacaktır •

Eklenme Tarihi: 22 Nisan 2021, Perşembe - 10:47   Okunma Sayısı: 90968

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre;

NİĞDE 5 ŞUBAT ŞEHİR STADYUMU HURDA KARŞILIĞI YIKIM VE MOLOZ NAKLİ İŞİ 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale edilecektir.
İhale niteliği Bakanlığımız mülkiyetinde olan Niğde 5 Şubat Şehir Stadyumunun açık ve kapalı tribünlerinin betonarme blokları, temeli, istinat duvarları, çelik konstrüksiyon çatısı, 45m x 90m ölçülerinde sentetik saha ve  her türlü mekanik tesisatın yüklenici firma tarafından hurda karşılığı yıkılarak , molozların belediye tarafından gösterilecek yasal döküm alanına taşınması, mevcut alanın tesviyeli bir şekilde idareye teslim edilmesi işidir.

İhale Yukarıkayabası Mahallesi Süleyman Fethi Caddesi Dışarı Camii Sokak.No:20 51200 MERKEZ/NİĞDE adresinde 05.05.2021 saat 13.30’da yapılacaktır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak: HABER
Editör: HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam