reklam
reklam

TÖHOB Başkanı Ercan Soydaş’dan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a makamında ziyaret

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:34   Okunma Sayısı: 98034
Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek sektörün sorunları ile ilgili istek ve talepleri dile getirdi.

TÖHOB Genel Başkanı Ercan Soydaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile yapılan görüşme ile ilgili verdiği bilgide; Hak sahipliği, 5216 ve 5393 sayılı kanuna tabi belediyelerin ücretsiz ve indirimli taşımayı destekleyebilmeleri, Oda, dernek ve şirket bünyesinde faaliyet gösteren esnaflarımızın da bu desteklerden faydalanmaları için acil kanun düzenlemesi gerektiği, Belediyelerin İstanbul, Bursa, Kayseri, Kocaeli gibi belediyelerin uyguladığı modelleri uygulayabilmeleri için kanun eksikliğinin giderilmesi, Ücretsiz taşımanın yeniden düzenlenmesi konuları görüşüldü.

Bakan Murat Kurum da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve odalarla ve meslek kuruluşları ile işbirliği içinde bu ülkenin ve sektörün geleceği için birlikte çalışacaklarını söyleyerek TÖHOB yönetiminin de içinde olacağı bir çalışmanın ivedilikle yapılması ve sonuçlandırılması talimatını verdi. Başakan Soydaş da “Bakan Kurum’a ilgi ve alakaları ve işbirliği çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam