reklam
reklam

Pendik Kaymakamı Hülya Kaya’dan polislere ziyaret

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:02   Okunma Sayısı: 101217

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle polisleri ziyaret etti. Kaya, sırasıyla Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü, Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi’ni, Çınardere Ekipler Amirliği Çocuk Büro’yu, Şehit Yüksel Taşpınar ve Yenişehir Polis Merkezlerine gitti, polislerimizin Polis Haftası’nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatının kahramanlıklarla dolu olduğunu dile getiren Kaymakam Kaya , “Onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek, şehrimizin güven ve huzur olmasında, mesai mefhumu tanımayan, 176 yıldır görevi başında olan kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutluyorum” diyerek , Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutladı .

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam