reklam
reklam

Kartal Erzurumlular Vakfında Bayrak Değişimi

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:33   Okunma Sayısı: 133127
Kartal Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfında yapılan Olağan Genel Kurul’da Öner Kalkan başkanlığa seçildi. Vakıf merkezinde 07 Nisan 2021 günü pandemi kurallarına uygun olarak yapılan genel kurul toplantısında, tek liste halinde yönetime talip olarak seçilen Öner Kalkan ve ekibine devretti.

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Öner Kalkan, vakıfta öncelikle kurumsal kimlik çalışması konusunda yapılacak çalışmaların ardından vakıf tüzüğüne uygun olarak eğitim, kültür, yardımlaşma ve hemşerilerle daha yakın diyaloglarla aktif bir takım çalışmalar yapılacağını belirtti.

Avukat Metin Gezmişoğlu “Vakfımız mutlaka siyasetten uzak tutulmalıdır, vakıfta siyasete asla müsaade edilmemelidir. Vakıf yöneticileri kılı kırk yararak hizmet yapmalıdır, vakfın malını varlıklarını çok büyük hassasiyet göstererek sahip çıkmalıdırlar.”

Vakıfın önceki dönemlerde Başkanlığını yapan Avukat Metin Gezmişoğlu yaptığı konuşmasında özellikle vakıf faaliyetlerinin aktif şekilde tüzüğe bağlı olarak gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gezmişoğlu konuşmasında şunları söyledi ;

“Vakfımız mutlaka siyasetten uzak tutulmalıdır, vakıfta siyasete asla müsaade edilmemelidir. Vakıf yöneticileri kılı kırk yararak hizmet yapmalıdır, vakfın malını varlıklarını çok büyük hassasiyet göstererek sahip çıkmalıdırlar. Ben isterdim ki, yaklaşık on senedir bu vakıfta yöneticilik yapanlar bugün bir iki paragrafa sıkıştırılmış bir sayfalık çalışma raporu yerine 10 -15 sayfalık faaliyet raporu duymak isterdik. Yardımlaşma dayanışma çalışmalarından ibaret olmamalı, yani eğitim ve kültür çalışmalarına daha fazla önem vermemiz gerekiyor.

Bu vâkıfa maddi veya manevi katkısı olacak nitelikli üyeler yapılmalıdır. Yönetim kurulu üyelerinin en az üç kişinin önerisi ve yönetim kurulunun dörtte üçü kararı ile üye kabul edilmelidir. Vakıflar çok fazla sayıda üye almak yerine nitelikli üye yapılmasına dikkat edilmelidir.”

 

Yeni Yönetim Kurulunu oluşturan isimler şunlar ;

 

Yönetim Kurulu Asil;

 

Öner Kalkan, Selçuk Özkavcı, Mithat Çevik, Behiç Çetin Kenan Gülerci, Lale Dondurmacı, Ahmet Turan, Nuran Ergüler Turgay Demir, Yaşar Demir, Muhsin Güneş, Hüseyin yer

 

Yedekler;

 

Demirel Aktaş, Remzi Kadakçıoğlu, Yurdun Babil, Selami Keskin, İlyas Karakaya Recai Bozdemir, Selahattin Atasever, Fetullah Kılıç, Taylan Mesutgil, A. Kadir Hınıslıoğlu, Handan Yazıcıoğlu, Neriman Akoğlu,

 

Disiplin Kurulu Asil;

 

Metin Gezmişoğlu, Ekrem Ali Akgün, Üzeyir Yerdelen

 

Disiplin Kurulu Yedek;

 

Şaban taftalı, Yılmaz Taşçı, Nazif Aksu

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam