reklam
reklam

İSPARK’tan İndirim Kampanyası

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:42   Okunma Sayısı: 84580
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSPARK, bahar aylarıyla beraber yeni bir kampanya başlattı. Mayıs sonuna kadar geçerli olacak olan kampanya ile İSPARK’ın kent genelinde bulunan tüm otoparklarında kredi kartı ve İstanbulkart ile gerçekleştirilen ödemelerinde yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. İsteyen sürücüler bu ödemelerini temassız olarak da gerçekleştirebiliyorlar.

İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır “Son iki yılda yaptığımız kampanya ve çalışmalarla kartla ödeme oranını artırdık. Biz de hem sürücülerimize indirim sağlayarak onları teşvik etmek hem de pandemi döneminde nakit temasını azaltmak üzere yeni bir kampanya başlattık”

İSPARK, il genelindeki otoparklarıyla günde 150 bin kişiye hizmet ediyor. Pandemi ile birlikte, sürücülerin kartlı ve temassız ödeme sistemlerini kullanmaları için projeler geliştirdiklerini açıklayan İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır ise yapmış olduğu açıklamada , “Son iki yılda yaptığımız kampanya ve çalışmalarla kartla ödeme oranını artırdık. Yüzde 25’in üzerinde otopark ücretleri kartla ödeniyor ve her gün bu oran artıyor. Biz de hem sürücülerimize indirim sağlayarak onları teşvik etmek hem de pandemi döneminde nakit temasını azaltmak üzere yeni bir kampanya başlattık” ifadelerini kullandı.

Kredi kartı ve İstanbulkart ile ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sağlayan kampanyanın İSPARK’ın tüm otoparklarında 31 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam