reklam
reklam

Eğitimci Hüma Kaplan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eklenme Tarihi: 17 Nisan 2021, Cumartesi - 15:28   Okunma Sayısı: 88147
Özel Balkanlar Koleji Kurucusu ve Eryetiş Balkanlar Eğitim Kurumları’nın ortağı olan eğitimci iç mimar Hüma Kaplan, 8 Nisan Perşembe günü, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kartal ve Pendik’te siyasi kimliğiyle de tanınan merhum Kaplan, 11 Nisan Pazar günü , Covid-19 tedbirleri kapsamında aile fertlerinin katılımıyla kılınan cenaze namazıyla, sevenlerinin dualarıyla, Yakacık Mezarlığı’na defnedildi. Aile fertleri tarafından Özel Balkanlar Koleji okul bahçesinde taziyeler kabul edildi.

Siyasi ve eğitimci kimliğiyle tanınan aynı zamanda iç mimar olan evli ve iki çocuk babası Hüma Kaplan 1959 yılı doğumlu aslen Erzurumlu’ydu. Siyasi hayatına Anavatan Partisi Kadıköy İlçe Başkanlığı ile başlayan Kaplan, İstanbul İl Başkanlığı gibi görevlerin ardından halen Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyeliği görevlerinde bulunuyordu .

Biz de gazetemiz olarak merhum Hüma Kaplan’a Allah’tan rahmet, Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları ve Kaplan Ailesi başta olmak üzere, tüm ailesine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam