reklam
reklam

Gönüllü gençler felçli kadının ışığı oldu

Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2016, Perşembe - 12:00   Okunma Sayısı: 147347

ERZİNCAN

Demirkent Beldesi Menderes Mahallesi 78. Sokak'ta, üvey kızının kendisine kullanması için verdiği 3 katlı apartmanın bodrum katındaki dairede tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşayan felçli Seyhat Cankut (56), yaklaşık bir yıl önce eşi Emrah Cankut'un vefat etmesi üzerine yalnız kaldı.

Üvey kızı ve yakınlarının desteklerinin yanı sıra yaşlılık maaşıyla geçinen Cankut, evinde asansör olmaması, kendisinin de yürüyememesi yüzünden evden dışarı çıkamadığı için kendisini ziyarete gelen Erzincan Gönüllü Gençler Derneğinden yardım istedi.

Gençlerin, yaşlı, kimsesiz, yetim ve öksüzlere yardım amacıyla kurduğu bu derneğin üyeleri, kentte topladıkları yardımlarla Cankut'un evine engelli asansör yaptırmaya karar verdi.

Cankut'un bodrum katındaki evinin salonunundan açılan sokağa açılan bir bölümde, engelli asansörü yaptırıldı.

Engelli asansörüne binip sokağa çıkarak temiz hava alma imkanına kavuşan Seyhan Cankurt, "Gençlerin yaptığı asansör ile dışarı çıkıp hava alıp tekrar evime giriyorum. Allah kendilerinden razı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam