reklam
reklam

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Eklenme Tarihi: 9 Kasım 2016, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 131385

ANKARA

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, akşam saatlerinde Marmara'nın batısı ve kıyı Ege'de kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın batısında yer alan Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, 
Çanakkale ve Balıkesir'in batı ilçeleri ile kıyı Ege'de İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde, bu akşam saatlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte sağanak ve gök gürültülü sağanağın yer yer kuvvetli olarak görülmesi bekleniyor.

Vatandaşlardan kuvvetli yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

5 il için rüzgar ve fırtına uyarısı 

Öte yandan, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre yarın Sivas, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Yozgat'ta kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına bekleniyor. 

Vatandaşların kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları istendi. 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam