reklam
reklam

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti Kartal Örgütünü Ziyaret Etti

Eklenme Tarihi: 27 Şubat 2021, Cumartesi - 10:35   Okunma Sayısı: 103981
İYİ Parti Kartal STK'lardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Maraba’nın düzenlediği organizasyonda İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na konuk oldu.

Ziyarette Ağıralioğlu’na, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, İlçe Teşkilat Başkanı Mahmut Kumbar, İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan ve İbrahim Yıldırım Ateş, İlçe Başkan Yardımcısı Yunus Gürcan ve STK Komisyon Başkanı Sibel Güzelaydın eşlik ettiler.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu “Pazar yangın yeri olmuş, esnafın hali perişan ama gelin görün ki bu duruma: bakmak, görmek ve duymak istemeyenler var. Kaçarak ya da bakmayarak sorunlar sona ermez, esnaf da vatandaşta bu sıkıntıya çözüm bekliyor”

Sohbet havasında geçen ziyarette ülke gündemine dair pek çok konu konuşuldu. İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, konuşmasında PKK’nın sön dönemdeki eylemlerini kınayarak ‘Terörü lanetliyoruz’ dedi ve şehitlerimizi rahmetle andı. Daha sonra ekonomiye dair açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, “Pazar yangın yeri olmuş, esnafın hali perişan ama gelin görün ki bu duruma: bakmak, görmek ve duymak istemeyenler var. Kaçarak ya da bakmayarak sorunlar sona ermez, esnaf da vatandaşta bu sıkıntıya çözüm bekliyor” dedi.

Ağıralioğlu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek İYİ Parti’nin Kartal ve İstanbul genelindeki çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam