reklam
reklam

Kartal’da Covid 19 denetimleri devam ediyor

Eklenme Tarihi: 22 Şubat 2021, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 91906
Kartal’da Covid 19 denetimleri devam ediyor

İstanbul ve tüm Türkiye genelindeki Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan ve uzun süredir düzenli olarak yapılan denetlemeler İstanbul’un Kartal ilçesinde de sürüyor. 13 Şubat Cumartesi günü Kartal Neyzen Teyfik meydanında başlayarak, Kartal- İstasyon ve Spor caddesi bölgesinde , kısıtlama günlerinde açık bulunan dükkanlarla, kısıtlama günlerinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında yapıldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen de denetimlere katıldı

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen tarafından uygulanan denetlemelerde yoldan geçen vatandaşların seyahat belgeleri soruldu.Denetlemelerde Kaymakam Abdullah Demir'e ,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’in yanı sıra Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz,Kartal Müftüsü Mustafa Baytar ,Kartal Zabıta ekipleri ,Kartal İlçe Emniyet görevlileri katıldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam