reklam
reklam

Düzce’de konut satışında rekor

Eklenme Tarihi: 2 Şubat 2015, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 135906

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Düzce il genelinde 2013 yılında toplam 3 bin 527 konut satışı gerçekleşti. 2014 yılında ise 4 bin 384 konut satışı yapıldı.
Satılan konut sayısında bir önceki yıla göre 827 adet artış meydana geldi. Konut satışında yüzde 30’a varan artış görüldü.

Düzce hızlı nüfus artışı ve göç alan bölge olarak dikkat çekerken, konut satışlarındaki rekor artışın bu nedenle gerçekleştiği belirtildi. Verilere göre, Düzce il genelinde yaklaşık 3 bin konut inşa ediliyor. Konut sektöründeki canlılığın, kredi faizlerindeki düşüş beklentisiyle 2015 yılında da artması bekleniyor.
Emlakçılar, konut sektöründe talebe karşılık arz fazlası yaşandığını, sektördeki canlılığın devam ettiğini belirterek, “Düzce özellikle sanayi alanında hızla büyüyen ve göç alan bir il. Bunun sonucu olarak konut sektöründeki satışlarda rekor kırıldı” dediler. 

Kaynak: iha

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam