reklam
reklam

Pendik’in Parkları Pandemisiz Günlere Hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 24 Aralık 2020, Perşembe - 09:26   Okunma Sayısı: 98089
İstanbul’un Pendik ilçesinde Pendik Belediyesi ilçede bulunan 197 parkta “Genel Bakım Çalışması” başlattı. Tam sekiz hafta süreceği açıklanan çalışma kapsamında ekipler, oturma gruplarından spor ünitelerine, salıncaklardan çöp kutularına tüm donatıları elden geçirerek yenilmekteler.

 

 

 

 

Amaç vatandaşların parklardan daha konforlu ve güven içinde yararlanması

Pendik Belediyesi’nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, “Genel Bakım Çalışması” kapsamında kentte Pendik Belediyesine ait tüm parkları elden geçiriyor. Parklardaki üniteleri elden geçiren ekipler aynı zamanda parklardaki ağaçları budayıp zemin iyileştirmesi yapıyor. Genel Bakım Çalışması, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de sürdürülüyor. Tüm bu çalışmayla vatandaşlar parklardan daha konforlu ve güven içinde yararlanması hedefleniyor.

Çalışmalar tüm hızlıyla sürüyor

Geçtiğimiz hafta Çınardere, Velibaba, Orta ve Dumlupınar Mahallelerinde çalışan belediye ekipleri bu hafta 5. bölge olan Güzelyalı, Orhangazi, Fatih, Esenyalı ve Ahmet Yesevi Mahallelerindeki parklarda “Genel Bakım Çalışması” yapıyor. Çalışmaların 8 hafta süreceği açıklandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MUSTAFA DOĞAN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam