reklam
reklam

Güzelliğe yeni soluk Medica Akademi

Eklenme Tarihi: 10 Aralık 2020, Perşembe - 11:44   Okunma Sayısı: 264047
Medica Derma, güzellik sektöründeki 19 yıllık birikimini, uzman eğitimci kadro ile birleştirdi ve Medica Akademi’yi hizmete sundu

 

 

Cilt bakım uzmanları ve profesyonelmakyözler yetiştiren Medica Akademi Maltepe’de açıldı.

2001 yılında cilt bakımı ve güzellik alanıda çalışmalarına başlayan Medica Derma bünyesinde faaliyete geçen Medica Akademi’nin müdürlüğünü Cilt Bakımı ve Makyaj uzmanı Fatma Kara yürütüyor.

Pandemi döneminde gerekli hijyenik şartları en üst düzeyde sağlayarak eğitimlere devam ettiklerini vurgulayan Fatma Kara şunları söyledi;

Estetik ve Güzellik alanında ki 10+’dan fazla eğitim kategorisi ve uzman kadromuz ile öğrencilerimizin sadece teknik değil işletme yetenekleri kazanmalarını sağlayacak 360 derece eğitimler sunmaktayız.

Gelişen teknoloji her geçen gün dünyayı hızla değiştiriyor ve kullanılan teknikler ile cihazların trendlere uygun yapılandırılması gerekmektedir. Bu yeniden yapılandırmada “Tüm paydaşlarımızla” geliştirmeye devam ettiğimiz bu güncel ürün & cihaz ve eğitim yolculuğunda uygulama merkezlerimizde öğrencilerimizin yerinde ve canlı uygulamalarla bilgilerini ve el becerilerini pekiştirmelerini sağlıyoruz.”

Medica Akademi olarak 4. Seviye eğitimi verdiklerini belirten Fatma Kara, “826 saatlik bu kursa katılanlar kursun sonunda çıraklık okulunda girdikleri uygulama sınavı ile kalfalık belgesine sahip olanların alabildiği ustalık belgesini almaya hak kazanıyorlar. 826 saatlik bu kurs 8 yıllık bir çalışmaya eşit bir getiri sağlıyor.

Akademimizde, basta Cilt bakımı olmak üzere profesyonel makyaj, plastik makyaj, medikal vücut masajı, el ayak masajı, refleksoloji, son yilların trendi kalıcı makyaj, ipek kirpik, protez tırnak ve epilasyon gibi birçok kurslar açıyoruz.

 

 

Bu kurslar sonunda dileyen mezun kendi işini kurarken, dileyenler de mesleklerini yüksek maaşla başladıkları kuaför salonlarında, masaj salonlarında, kaplıca ve SPA merkezlerinde, dizi setlerinde ve tiyatro salonlarında icra ediyor. Makyajdan saç ve cilt bakımına, el ayak vücut bakımına, cilt ve selülitle ilgili tedavilerden saç tedavisine kadar birçok konuda eğitim alan öğrenciler, bu sırada teoride de bilimsel verilerle donatılıyor. Önce teorik derslerle başlayan kursta pratik eğitimler lise hatta üniversite ciddiyetiyle sürüyor.” dedi.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam