reklam
reklam

Petrol 1 haftanın en yüksek seviyesini gördü

Eklenme Tarihi: 22 Eylül 2016, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 143814

İSTANBUL

Brent petrolün varil fiyatı, Japonya Merkez Bankası (BoJ) ile ABD Merkez Bankası (Fed) kararları sonrasında yükselişe geçerek 47,34 dolarla son bir haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Brent türü ham petrolün varil fiyatı, dün BoJ'un teşvik adımlarına devam etmesi ve ABD'de açıklanan petrol stoklarının beklentilerin altında kalmasının etkisiyle yükselişe geçmiş, Fed'in faizlerde artırıma gitmeme kararı almasıyla da 47 doları aşarak günü 47,09 dolardan tamamlamıştı.

Bugün de Fed kararları ve Başkan Janet Yellen'ın açıklamalarının ardından doların diğer para birimleri ve emtialara karşı değer kaybetmesinden güç bulan Brent petrolün varil fiyatı, son bir haftanın en yüksek seviyesi 47,34 doları gördü.

Brent türü ham petrolün varil fiyatı saat 10.25 itibarıyla yüzde 0,2 artışla 47,2 dolar seviyelerinden, Batı Teksas türü ham petrolün varil fiyatı da dünkü kapanış seviyesine kıyasla yüzde 0,8 yükselişle 45,7 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam