reklam
reklam

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık Annesini Son Yolculuğuna Uğurladı

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2020, Pazartesi - 10:57   Okunma Sayısı: 129415
İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası ve Özulaş Toplutaşım A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık’ın kıymetli annesi Hanım Ovacık, (87), tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhume Hanım Ovacık’ın cenazesi 11 Kasım İkindi Vaktinde Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi Pirsultan Abdal Cemevi’nde yapılan cenaze merasimi sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazenin öncesinde Başkan Göksel Ovacık ve ailesi taziyeleri kabul ederken, Ovacık ailesini bu acılı gününde İETT eski genel müdürü Alper Kolukısa, Özulaş A.Ş. Başkanvekili Serhat Akçakaya ve yönetim kurulu üyeleri , Özulaş esnafları, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanvekili Nevzat Güneş ve yönetim kurulu üyeleri, Halk Ulaşım A.Ş. Başkanı Naci Yağız ve yönetim kurulu, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Başkanı Ramazan Gürler ve yönetim kurulu üyeleri, Öztaş A.Ş. Başkanı Mehmet Tekin ve yönetim kurulu üyeleri , Çift Katlılar Derneği Başkanı Hüseyin Tatlı, Şile Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Serhat Altınyay, Kars Merkez Akbaba (Ardos)   Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Hacı Timur Karahancı ile çok ayıda siyaset, STK ve iş dünyasından isimlerle, aile yakınları ve komşuları Ovacık ailesini bu acılı günde yalnız bırakmadılar.

Göksel Ovacık “Annemizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu acılı günümüzde bizlerin acısını paylaşmak adına burada bulunmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun”

Taziyeleri ailesi ile birlikte kabul eden; Göksel Ovacık “Annemizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu acılı günümüzde bizlerin acısını paylaşmak adına burada bulunmanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim Allah sizden razı olsun” dedi.

Merhume Hanım Ovacık’ın cenazesi cemevinde yapılan cenaze merasiminden sonra defnedilmek üzere Sivas Divriği Kırkgöz köyüne götürüldü. Hanım Ovacık 12 Kasım Perşembe Günü Sivas Divriği Kırkgöz köyünde dualar eşliğinde defnedildi.

Biz de gazetemiz olarak Merhume Hanım Ovacık’a Allah’tan Rahmet diliyor, Başkan Ovacık ve kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam