reklam
reklam

Çekmeköy’de binlerce fidan toprakla buluştu

Eklenme Tarihi: 21 Kasım 2020, Cumartesi - 13:33   Okunma Sayısı: 86878
2019’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün başlattığı “Geleceğe Nefes" kampanyası bu yıl da artan ilgiyle ve 11 Kasım saat 11.11’de 81 il ve 922 ilçede aynı anda gerçekleşti.

 

 

 

Tüm yurtta olduğu gibi İstanbul’un Çekmeköy ilçesi de kampanyaya binlerce fidanla destek oldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Hatıra Ormanı’na şehitlerimizin isimi verildi

Ağaç dikme etkinliğine Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Işın Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar ve çok sayıda Çekmeköylü vatandaşlar katıldı.

Çekmeköy’ün Ömerli Mahallesi’nde Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Şubesi Hatıra Ormanı’na saat 11.11’de dikilen fidanlara, Şehitlerimizin hatırasına uygun olarak isimleri verildi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ELİF DOĞAN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam