reklam
reklam

Başkanı Ekrem İmamoğlu Yapımı Süren Maltepe Atletizm Pistini

Eklenme Tarihi: 19 Kasım 2020, Perşembe - 00:00   Okunma Sayısı: 179647
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Maltepe Sahil’de yapımı devam eden atletizm pisti alanını ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

 

 

İnceleme gezisinde İBB ile Maltepe Belediyesi yönetimi, Spor İstanbul A.Ş Genel Müdürü Renay Onur, İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar da eşlik ettiler. Büyük bölümü tamamlanan tesisin yakında hizmete alınacağı öğrenildi.

Amaç yeni şampiyonlar yetiştirmek

Maltepe Atletizm Sahası , İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünün koordinesinde, Yeşil Alanlar ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Yeşil alan ve sportif alanlarla birlikte 36 bin 460 metrekare alanı kapsayacak olan tesis kıyıdaki diğer rekreasyon alanlarıyla bütünlük oluşturacak şekilde tasarlandı. Büyükşehir Belediyesi bu çalışmayla atletizmin alt yapısının güçlendirilmesini, olimpik dallarda daha fazla sporcu yetişmesini, sporcuların gelişimine katkı sağlanmasını ve antrenmanlar için yeni alanların ortaya çıkarılmasını amaçlıyor.

18 bin 860 metrekaresi yeşil alandan oluşan toplam proje alanında atletizm sahası 17 bin 600 metrekare alana sahip olacak. Düz, engelli ve 100 metre ile bayrak yarışı koşularının yapılabileceği tesiste atletizmin çekiç atma, disk atma, uzun atlama, 3 adım atlama, yüksek atlama, sırıkla atlama, cirit atma ve gülle atma dalları da yapılabilecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam