reklam
reklam

Maltepe’de yeni bir Buluşma Noktası

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2020, Çarşamba - 14:07   Okunma Sayısı: 125798
Kızılelma Buluşma Noktası’nın açılışını yapan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Necmi Kurt, “İnsanların ayrıştırıldığı, seviyeli tartışmaların unutulduğu bir ortamda böyle bir buluşma noktasının açılışını çok önemsiyorum” dedi

 

İSTANBUL

Maltepe’nin sevilen simalarından ve ülkücü caimanın önde gelen isimlerinden Adnan Okul, Kızılelma Buluşma Noktası’nı hizmete sundu.

Kızılelma Buluşma Noktası, vatanını, milletini sevenlerin, Türk Milliyetçilerinin buluştuğu, fikirlerin tartışıldığı, samimi sohbet ortamlarının oluştuğu bir mekan olmaya aday.

Bu güzel dost meclisinin açılışını, Maltepe’nin sevilen isimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Necmi Kurt gerçekleştirdi.

Açılış kurdalesini Maltepe Belediyesi eski meclis üyelerinden Arif Tevetoğlu ve Adnan Okul ile birlikte kesen Necmi Kurt, “İnsanların ayrıştırıldığı, dostlukların, seviyeli tartışmaların hatta konuşmaların bile unutulduğu bir ortamda böyle bir buluşma noktasının açılışını çok önemsiyorum. Birbirimizi daha iyi anlamaya bütün zamanlardan daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz. Türk Milliyetçiliğinin önemli sembollerinden biri olan Kızılelma Ülküsü’ne yakışır bir mekan olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Adnan Okul ise şunları söyledi;

Maltepe’de vatanını, milletini seven insanların, Türk Milliyetçilerinin samimi bir buluşma noktası olmasını istedik. Partiler üstü bu buluşma noktasında buluşmalara ve toplantılara, samimi dost meclislerine ev sahipliği yapmak istiyoruz.

Kızılelma Buluşma Noktası’nda organik çaydan doğal suyla demlenen çayımızla sohbetleri demlemek istiyoruz. Arepatif yiyecekler de konuklarımızın hizmetinde olacak. Kızılelma’nın konukları, kütüphanemizde kitaplarını okuyabilecek, masa tenisi ve langırt oynayarak günün stresini atabilecek.”

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam