reklam
reklam

AK Parti Beykoz’da Muhammed Hanefi Dilmaç’la Yola Devam

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2020, Çarşamba - 11:19   Okunma Sayısı: 103279
Ülke genelinde 7. Olağan Kongre sürecine devam eden AK Parti’de kongrelerde sıra İstanbul’a geldi. İstanbul’da ilk kongre yapılan ilçelerden olan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nda 7. Olağan Kongre süreci tamamlandı. Mevcut İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı Kongresi, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, milletvekilleri ve delegeler katıldı.

Sosyal mesafe ve maske kuralına özen gösterilen kongreye delegelerle ve basın mensuplarının dışında kimse alınmadı. Öte yandan; eski ilçe Başkanı Salim Karamaz ve eski Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e rahmet dilenen bir pankart asıldı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’tan AK Parti Beykoz İlçe Yönetimine Teşekkür

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, 7. Olağan Kongrenin Beykoz’a ve AK Partiye hayırlar getirmesi diledi. Dilmaç, bu zamana kadar görev yapan ilçe yöneticilerine teşekkür etti. Kurucuların isimlerini tek tek sayarak, süreç içinde görev yapan diğer isimleri de hatırlatan Dilmaç kısa süre önce vefat eden Salim Kararmaz’a da Allah’tan rahmet diledi.

Adem Sefer ve Yönetim Kurulu üyelerine akabinde, Mustafa Gürkan’a da teşekkür eden Dilmaç, 2004-2009 yıllarında görev yapan Muharrem Ergül’e teşekkür ederek, Beykoz’un abisi diye nitelendirdiği Yücel Çelikbilek’e de rahmet diledi. Osman Şimşek’i de unutmayan Dilmaç, kendisi ile çalışan ilçe yöneticilerine ve İlçe Başkanlığı döneminde Beykoz’dan sorumlu İl Yöneticilerine de teşekkür etti.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın "Beykoz’a geldiğimde bana şefkatli bir aile gibi sahip çıkan ilçe yöneticilerine ilçe başkanına çok çok teşekkür ediyorum. Müteşekkirim. Çalışmalarımızla bu desteğe layık olmaya çalışacağız.”

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın da konuşmasında ahrete intikal eden yöneticilere Allahtan rahmet dileyerek, görev yapan isimlere teşekkür etti. AK Parti’nin kuruluşundan beri Beykoz’da hep AK Parti iktidarı olduğunu ifade eden Murat Aydın, Yücel Çekbilek’e de Allahtan rahmet dileyerek teşekkür etti. Murat Aydın, “Beykozlular bilir Beykoz’un en önemli sorunu mülkiyet sorunu idi… Bu sorunun çözülmesinde çok büyük katkısı olan Cumhurbaşkanımızın desteğiyle bu sorunu çözen Yücel Çelikbilek’e teşekkür ediyorum. Bu mülklerin çok ucuz bir şekilde Beykozlulara kalmasını sağladı ve Beykoz Belediyesinin kasasında 340 milyon TL ile bize teslim etti.” dedi.

Aydın, "Beykoz’a geldiğimde bana şefkatli bir aile gibi sahip çıkan ilçe yöneticilerine ilçe başkanına çok çok teşekkür ediyorum. Müteşekkirim. Çalışmalarımızla bu desteğe layık olmaya çalışacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yeni yönetime başarıla diliyorum. Kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Murat Aydın, Milletvekilleri, il yöneticilerine ve misafir belediye başkanlarına katılımları nedeniyle teşekkür etti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak “AK Parti her dönemde yenilenmeyi başaran bir partidir. Bugün Beykoz’da bunun bir yenisini yaşayacağız. Yeni dönemde seçilecek kardeşlerimize muvaffakıyetler diliyorum.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da konuşmasında “Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum… AK Parti’de bayram var, heyecan var, coşku var. Bizim kongrelerimiz hep bayram havasında olmuştur. AK Parti her dönemde yenilenmeyi başaran bir partidir. Bugün Beykoz’da bunun bir yenisini yaşayacağız. Bu yenilenme döneminde aramızda olamayacak arkadaşlarımız olacaktır. Bu AK Partiden kopma değildir. Yeni dönemde seçilecek kardeşlerimize muvaffakıyetler diliyorum. Her seferinde yeni yeni arkadaşları sürece dâhil ediyoruz. Bundan iki buçuk yıl önce mahallelerde bir revizyon yapmış sayıları arttırarak yeni arkadaşları sürece dahil ettik. Mahalle başkanlarımızdan ana kademe yönetimine bir iki kişi dahil edin dedik.” şeklinde konuştu.

Şenocak sözlerini şöyle sürdürdü: “Beykoz ilçemizde bu kongre döneminde dört mahalle yönetim kurulu üyemiz ana kademe yönetim kurulu üyemiz olacak. Bununla birlikte sirkülasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Biz AK Parti olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamette 2023’te çok daha çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz. 2023’ün hedeflerini gerçekleştiren teşkilatlar olacağız.”

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Hedefimiz 2023’de Cumhurbaşkanlığı seçimini daha açık bir farkla almaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin oylarıyla yeniden daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı olarak görevine devam etmesini sağlamaktır”

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Yol ve dava arkadaşlarım. 7. Olağan kongremize hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun.” diye başladığı konuşmasında, Yücel Çelikbilek ve Salim Kararmaz’a Allahtan rahmet dileyerek, partililerden Fatih’a okumalarını istedi.

Azerbaycan Dağlık Karabağ’da Şusa’nın geri alınmasını sevinçle karşıladıklarını ve diğer bölgelerinde bir an önce azat olmasını dileyen Kurtulmuş, “Azerbaycan halkını Beykoz’dan selamlıyorum” dedi. Kurtulmuş, “Azeri kardeşlerimizin cenk meydanındaki cesaretleri takdire şayandır. Makul tekliflerle çözüm arayan Azeriler 28 yıldır devam eden işgalden kurtulmuşlardır.” diye konuşan Kurtulmuş, “hedefimiz 2023’de Cumhurbaşkanlığı seçimini daha açık bir farkla almaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin oylarıyla yeniden daha güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı olarak görevine devam etmesini sağlamaktır.” Dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam