reklam
reklam

Umut Treni İzmir Depremzedelerine Umut Oldu

Eklenme Tarihi: 16 Kasım 2020, Pazartesi - 12:54   Okunma Sayısı: 130529
Yardım organizasyonlarıyla gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailesi İzmir’deki depremin ardından kolları sıvadı ve depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlattı.

 

 

Kampanya kapsamında toplanan malzemeler 6 Kasım Cuma akşamı Dernek Başkanı Burhanettin Güler ve gönüllüler tarafından ulaşımı için yola çıkarıldı. Vatandaşlarımızın gönderdikleri malzemelerle yola çıkan Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailesi 7 Kasım Cumartesi sabahı afet bölgesine malzemeleri iletti.

Umut Treni Ayla bebek için köfte-ekmek- ayran dağıtımında bulundu

İzmir depreminin üzerinden tam 91 saat geçtikten sonra sağ olarak enkazdan çıkarılan 4 yaşındaki Ayla Gezgin kurtarıldıktan sonra kurtarma ekiplerine su, ayran ve köfte isteğinde bulunmuştu. Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ayla bebeğin bu isteğini Maltepe’deki dernek yerinde 4 Kasım Çarşamba gündüz vaktinde getirmiş olsu . Depremzedelerle dayanışma adına dernek merkezinde Dernek Başkanı Burhanettin Güler ve gönüllülerce köfte-ekmek, ayran ve su dağıtımında bulundu. Ayrıca vefat eden depremzedelerin anısına helva dağıtımı gerçekleşti.

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhanettin Güler: “Memleketin hangi köşesinde bir acı yaşansa her birimizin yüreği dağlanır. Biz acıları bal eylemek ve depremzedelerin yanında olduğunu hissettirmek için yanlarında oluyoruz. “

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhanettin Güler de mesajında İzmir’deki depremin ardından depremzedelerle dayanışma için hemen harekete geçtiklerini belirterek şunları söyledi;

“Memleketin hangi köşesinde bir acı yaşansa her birimizin yüreği dağlanır. Van ‘a gittik Elâzığ’a gittik, Malatya’ya gittik ,Soma’ya , Giresun’a gittik .Yine, arkadaşlarımızla beraber, 17 Ağustos 1999 depremimde Derince-Gölcük ve Yalova’ya yardım götürdük. Umut Treni ailesi olarak acıları bal eylemek ve depremzedelerin yanında olduğunu hissettirmek için yanlarında oluyoruz. İnşallah bir daha bu açıları yaşamayız. Çalışmalarımız her konuda devam ediyor. Dernek olarak her türlü yardım çalışmalarımız da yine değerli gönüllü arkadaşların sayesinde artarak devam edecek. Buradan tüm destekçilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Yine Köln’lü gelinciklerimize, değerli başkanımız Ilkay Gül Arseven’e vermiş olduğu katlılardan ötürü çok teşekkürlerimi iletiyorum. “

 

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’yle İrtibata Geçmek Oldukça Kolay

 

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yardımda bulmak isteyen ya da gönüllü olmak isteyenler derneğe ait 05354227120 veya 02163054245 telefon numaralarını arayabilirler; veya derneğin Facebook adresi olan https://www.facebook.com/UmutTreniDernegi/ sayfasında daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: Gamze YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam