reklam
reklam

Melek Arıcı, Gelecek Partisi’ne katıldı

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2020, Pazar - 01:26   Okunma Sayısı: 130580
Uzun yıllar AK Parti bünyesinde siyaset yapan ve geçtiğimiz aylarda AK Parti’den istifa eden Melek Arıcı, Gelecek Partisi’ne katıldı.

Genel Başkanlığı’nın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı ve ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını tempolu bir şekilde sürdüren Gelecek Partisi’nin, İstanbul’daki teşkilatlanma  süreci devam ediyor.

Daha önce uzun yıllar AK Parti bünyesinde çeşitli siyasi görevler alan ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Melek Arıcı, Gelecek Partisi’ne katıldı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun tensibiyle partinin Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Arıcı’nın mazbatasını, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin ve İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay verdiler.

Melek Arıcı Hakkında

1994’te İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğan Arıcı aslen Rize Güneysu'lu. Arıcı, Beylerbeyi İlköğretim Okulunda eğitim hayatına başladı. Cumhuriyet KML’de Grafik Tasarım bölümünde eğitimini tamamladı. 2012 Yılında birçok kamu kuruluşunun reklam ve tasarım Projelerinde görev aldı. Aynı yıl içerisinde AK Parti Üsküdar’da siyasete adım attı. Parti içinde 8 Yıl boyunca farklı görevlerde yer aldı. Siyasi faaliyetlerini devam ettirirken özel bir firmada hukuk alanında bilirkişi ve yönetici asistanlığı yaptı. İş hayatının yanı sıra birçok sosyal projede yer alan Melek Arıcı, unutulmaya yüz tutmuş sanatımız olan Bitkisel sepet örücülüğü eğitmenliği ile faaliyetlerini sergi ve topluluklarda göstermiştir.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam