reklam
reklam

Kartal Belediyesi’nin Yalı Mahallesi’nde Açılacak Olan Yeni Kreşine Başvurular Başladı

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2020, Cuma - 10:59   Okunma Sayısı: 103337
Türkiye'nin en fazla kreşe sahip belediyesi olma özelliğini koruyan ve çok sayıca çocuğumuzun öğrenim gördükleri Kartal Belediyesi, 2 Kasım’da Yalı Mahallesi’nde açılacak yeni kreşi için başvuru alımına başladı.

Öncelik; şehit aileleri, gazi aileleri, yetim veya öksüz çocuklar, annesi veya babası engelli çocuklar, kadın sığınma evinde kalan anne çocukları, anne veya babası hapishanede olan miniklere verilecek

Kartallı miniklerin Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında bilim, sanat ve kültür ile yetiştirilmesi için hizmet veren Kartal Belediyesi kreşlerinin sayısı 16’ya çıkıyor. Yalı Mahallesi’nde 2 Kasım 2020 tarihinde açılacak kreş için ön başvurular başladı.

Kartal Belediyesi’nin hizmete alacağı yeni kreşi için yapılacak ön başvurular; https://e-belediye.kartal.bel.tr/Kres/KresBasvuru.aspx üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

Yalı Mahallesi’nde bulunan kreşe kayıt için yapılan başvurular arasından öncelik; şehit aileleri, gazi aileleri, yetim veya öksüz çocuklar, annesi veya babası engelli çocuklar, kadın sığınma evinde kalan anne çocukları, anne veya babası hapishanede olan miniklere verilecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam