reklam
reklam

Efsanevi başkan Süleyman Seba turnuvayla anılacak

Eklenme Tarihi: 13 Ocak 2015, Salı - 14:00   Okunma Sayısı: 135061

Türk sporunun efsane ismi Süleyman Seba, İzmir’de Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenecek futbol turnuvası ile anılacak. Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun efsane ismi Seba adına düzenlenecek olan turnuvaya, 1996-2000 doğumlu çocuklar katılabilecek.

Takımların 20’şer kişilik kadro ile katılacağı turnuvaya, ekipler 1 kaleci, 7 futbolcu olmak üzere 8 oyuncu ile sahaya çıkacak. Karşılaşmalarda takımlar sınırsız oyuncu değişikliği yapabilecek; ancak oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna giremeyecek. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar, çapraz eşleşme ile eşleşerek yarı final ve final müsabakalarını gerçekleştirecekler. Yarı finalde elenen takımlar üçüncülük ve dördüncülük maçına çıkacak. Müsabakalar 25’er dakikalık iki devre halinde oynanacak. Turnuva boyunca futbol kuralları geçerli olacak. Ofsayt kuralı ise uygulanmayacak.

Önemli bir etkinlik gerçekleştireceklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Gençlerimiz hem yaklaşan yarıyıl tatili dolayısıyla boş vakitlerini sporla geçirecek hem de Süleyman Seba gibi Türk sporuna büyük hizmetler vermiş birinin adına centilmence mücadele ederek ter dökecekler. Bizler de onlara aileleriyle birlikte tribünden destek vereceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam