reklam
reklam

Pazar Esnafının Sorunlarını Dinlediler

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2020, Pazartesi - 09:53   Okunma Sayısı: 106740
İstanbul’un Ataşehir ilçesinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Anadolu Yakası Pazarcılar ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar, 12 Ekim Pazartesi günü Barbaros Mahallesi kapalı pazar alanı esnafı sorunlarını dinlediler.

. Kapalı pazarın yeni açılmasına rağmen Pandemi döneminde gereken ilgiyi görmediklerini ve iş yapamadıklarını belirten esnaf sorunlarını anlattılar.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, yaptığı açıklamada ”Bugün Barbaros Mahallesi kapalı pazar alanı esnafı, Anadolu yakası Pazarcılar ve Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar ile esnafın taleplerini dinleyip süreç değerlendirmesi yaptık” dedi.

İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Memet Emin Yarar, yaptığı açıklamada ise ”Ataşehir Barbaros Mahallesi kapalı Pazaryeri’nde Cuma Günü tahsis sahibi olan giyim, tuhafiye v.s. ürün satışıyla iştigal eden pazarcı esnaflarımızla, pazarın durumu ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yaptık. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: GAMZE YILMAZ.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam