reklam
reklam

Gazilerimizden “EBA İçin Tablet Dayanışması”na Önemli Destek

Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2020, Pazartesi - 09:16   Okunma Sayısı: 87561
Pendik Belediyesinin bundan kısa bir süre önce başlattığı “EBA İçin Tablet Dayanışması”na önemli bir destek de Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Anadolu Yakası Şubesi’nden geldi. Dernek üyeleri kendi aralarında topladıkları paralarla kampanyaya bağışta bulundu.

 

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin “Anlamı büyük bir yardım. Gazi ve şehit yakınlarımızı hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum.”

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Anadolu Yakası Şubesi Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya’yı makamında ağırlayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Anlamı büyük bir yardım. Gazi ve şehit yakınlarımızı hassasiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum.” diyerek teşekkür belgesi takdim etti. Konuşmasında “Pendik’te tabletsiz çocuk kalmasın istiyoruz.” diyen Başkan Ahmet Cin, tablet ihtiyacı olan çocukları tespit ettiklerini, yakın zamanda tabletlerin dağıtımına başlayacaklarını vurgulad

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yönetim kurulu ve üyelerimiz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsa katkı sunabilmenin huzuru içinde, imkanı olan tüm kesimlerin duyarlı olmalarını , bulundukları il ve ilçelerinde bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyoruz.”

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi’nden yapılan basın açıklamasında ise şu cümlelere yer verildi;

“Basınımızın saygıdeğer temsilcileri,

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de Mart ayından itibaren saran , bugüne kadar 9 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan Covid19 salgını hayatın her alanında olumsuz etkilerini sürdürmeye devam ediyor.

Covid19 salgınından en çok etkilenen kesimlerin başında da , salgına karşı koruyucu tedbirler nedeniyle okullarına gidemeyen ve uzaktan eğitim sistemi uygulaması kapsamında internet üzerinden eğitimlerine devam etmeye çalışan çocuklarımız oldu.

 

 

Özellikle ailelerinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle evlerinde interneti , derslerini takip edecekleri tabletleri olmayan çocuklarımız salgın nedeniyle, okullarından, öğretmenlerinden , arkadaşlarından uzak kaldıkları yetmiyormuş gibi yokluk nedeniyle derslerinden de uzak kaldılar.

Bu üzücü duruma kayıtsız kalmayan ülke genelinde yerel yöneticilerimizin kendi il ve ilçelerinde başlattıkları "Askıda Tablet" kampanyalarına gücümüz oranında destek olmayı bir "Vatan" görevi kabul ettik.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi üyeleri olan Şehit aileleri ve Gaziler olarak, başta çocuklarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın vatan topraklarımızda huzur içinde yaşamaları için gözünü kırpmadan canını , kanını , gözünü, kolunu, bacağını feda eden bizler , bu seferde onların eğitimi için verilen mücadeleye destek olmak için şubemiz düzeyinde bir kampanya başlattık.

2 Ekim 2020 cuma günü başlattığımız kampanyamız 7 Ekim 2020 Çarşamba günü akşamı sona erdi. Üyelerimizin güçleri oranında yaptıkları destekler sonucunu toplanan 7.000 Türk Lirası parayı 8 Ekim 2020 günü , "Askıda Tablet" kampanyasını yürüten yerel yönetimlerimizden , şubemizin bulunduğu Pendik ilçemizde Pendik Belediye Başkanlığımıza teslim ettik.

Pendik Belediye Başkanımız Sayın Ahmet CİN bizleri makamında kabul ederek duyarlı davranışımızdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yönetim kurulu ve üyelerimiz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte çocuklarımızın eğitimine bir nebze de olsa katkı sunabilmenin huzuru içinde , imkanı olan tüm kesimlerin duyarlı olmalarını , bulundukları il ve ilçelerinde bu kampanaya destek vermelerini rica ediyoruz.

Saygılarımla.

Gazi Oktay KAYA

Başkan”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam