reklam
reklam

'Randıman' vizyonda!

Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2020, Cumartesi - 17:13   Okunma Sayısı: 426307
Senaryosundan yapımına Ordulu sanatçıların emek verdiği ve büyük bölümü Ordu'da çekilen Randıman filmi, Türkiye genelindeki 40 ilde 150 sinema salonunda vizyona girdi.

Senaryosundan yapımına Ordulu sanatçıların emek verdiği ve büyük bölümü Ordu'da çekilen Randıman filmi, Türkiye genelindeki 40 ilde 150 sinema salonunda vizyona girdi.

Büyük bir kısmı Ordu'da çekilen ve Ordulu sanatçıların emek verdiği Randıman filmi, 40 ilde 150 sinema salonunda vizyona girdi. İstanbul'dan başlayarak Ordu'da devam eden bir hikayeyi anlatan film, özellikle bölgenin önemli geçim kaynağı olan fındığı ön planda tutuyor. İnşaat yapımından, düğüne kadar birçok maddiyat gerektiren işlerin fındık sezonunda yapıldığı Ordu'da, film içerisinde de benzer konular seyirciyi karşılarken, aşk ve sevgi konuları da yer alıyor.

Ordu'daki bir sinema salonunda galası düzenlenen Randıman filmi, bazı protokol üyelerinin de katılımıyla izleyicileri ile buluştu.

Kaynak: İnternet Haber Merkezi

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam