reklam
reklam

Cevizli Anadoluspor’da Aziz Akgün ile yola devam

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2020, Cumartesi - 11:38   Okunma Sayısı: 123431
Geçtiğimiz sezon Cevizli Anadoluspor ile BAL’a çıkma sevinci yaşayan Aziz Akgün, yeni seonda da kırmızı beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu olarak devam edecek.

Cevizli Anadoluspor Kulüp tesislerinde yapılan görüşmelerin sonrasında 2020-2021 sezonu için imzayı atan 1969 doğumlu tecrübeli isim Aziz Akgün çalışmalarına başladı.

Başarılı çalıştırıcı Aziz Akgün “Kader birliği yaptığımız Cevizli Anadolu Spor kulübümüzün değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla yine yeniden Cevizli Anadoluspor dedik.”

İmza sonrası açıklama yapan başarılı çalıştırıcı Aziz Akgün “Kader birliği yaptığımız Cevizli Anadolu Spor kulübümüzün değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla yine yeniden Cevizli Anadoluspor dedik. Her iki taraf içinde hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.

Aziz Akgün Hakkında

Antrenörlüğe ilk olarak 2008 yılında Pendikgücü Gençlikspor’da başlayan 51 yaşındaki Akgün , daha sonra sırası ile Kartalspor, Tokatspor, Silivrispor, ve Cevizli Anadoluspor takımlarında görev yaptı. Çalıştırdığı birçok takımda şampiyonluklar yaşayan Aziz Akgün disiplinli çalışmaları ile tanınıyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam