reklam
reklam

Şenol Demir Ümraniyespor Altyapısındaki Görevini Sürdürecek

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2020, Salı - 09:26   Okunma Sayısı: 132903
TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’un alt yapı koordinatörlüğü konusunda anlaşmaya varan tecrübeli çalıştırıcı Şenol Demir, yeni sezonla ilgili plan ve projelerini kulübün Başkanı Tarık Aksar’la bir araya gelerek anlattı.

Yeni sezonla ilgili ve geçmiş sezonlarla ilgili fikir alış verişi yapan Demir ve Aksar görüşme sonrasında 2 yılda herkesin imreneceği bir takım oluşturmak konusunda anlaştı.

Tecrübeli antrenör Şenol Demir ” Yıllardır Ümraniyespor’un alt yapısında çalışıyorum. Bu sezon öncesi kulübümüzün Başkanı Tarık Aksar’la bir araya geldik. Ve tekrar anlaşmaya vardık ve 2 yıllık anlaşma yaptık. Bu sezon öncesi alt yapımızdan A Takımımıza 5 futbolcu verdik”

Yeni sezon öncesi Ümraniyespor’la tekrar anlaşma yaparak, Türkiye’de parmakla gösterilecek bir alt yapıya sahip olabilmesi için çalışmalar yapacağını ifade eden teknik direktör Şenol Demir ” Yıllardır Ümraniyespor’un alt yapısında çalışıyorum. Bu sezon öncesi kulübümüzün Başkanı Tarık Aksar’la bir araya geldik. Ve tekrar anlaşmaya vardık ve 2 yıllık anlaşma yaptık. Yılardır bazı projelerimizi hayata geçirdik ve bunların karşılığını A takımına çıkarttığımız oyuncularla aldık. Bu sezon öncesi alt yapımızdan A Takımımıza 5 futbolcu verdik” dedi.

Ümraniyespor’un Alt yapıya verdiği önemin büyük olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör Şenol Demir ” Kulübümüzün Başkanı ve yönetimi önümüzdeki sezonla ilgili altyapıya bu sezon daha da önem vereceklerine biliyorum. A Takımının eskiden kullandığı tesisler düzenlenerek Alt yapıya verilecek ve 35 kişinin kamp yapabileceği bir şekilde düzenlenecek. Teknik heyetin de kullanabileceği ve çalışmalarını yapabileceği bir tesis haline gelecek. Bu sayede plan ve projelerimizi daha rahat yapabileceğiz” dedi.

Ümraniyespor’un iyi bir alt yapıya sahip olduğunu belirten teknik direktör Şenol Demir “Yıllardır alt yapısında büyük ivme kazandı. Önümüzdeki yıllarda uygulayacağımız projelerle, Türkiye’nin ileri gelen takımları le yarışacak duruma geleceğiz. Bu konuda bize güvenen ve her türlü imkânı sunan başta kulüp Başkanımız Tarık Aksar’a ve yönetime teşekkür ediyorum. Bizim plan ve projelerimizle yakın bir zaman diliminde tam bir futbolcu fabrikası haline geleceğiz. Bu şekilde herkesin gözü Ümraniyespor’da olacaktır” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam