reklam
reklam

Selami Ali Yeşilsahaspor’un Yeni Teknik Sorumlusu Fatih Seyrek Oldu

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2020, Salı - 09:11   Okunma Sayısı: 147772
2020 – 2021 futbol sezonu başlarken yeniden yapılanma sürecinde olan Üsküdar temsilcisi Selamiali Yeşil Saha Spor Kulübünde teknik direktörlük görevine son olarak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Vefa’da görev yapan başarılı isim Fatih Seyrek’i getirdi.

Genç teknik adam, sırasıyla Valide Tayfun Spor, İstanbul Barışspor ve Batı Trakya Türkleri Spor Kulübünde görev almıştı.

Selami Ali Yeşilsaha Kulüp Başkanı Özkan Oğuzatak“ Saha içerisindeki tüm yetkiyi hocamıza verdik, başarılı olacağından şüphemiz yoktur. “

Selami Ali Yeşilsaha Kulüp Başkanı Özkan Oğuzatak yaptığı açıklamada “ Daha önce çalıştığı takımlarda yaptığı başarılarla kendini ispatlamış Fatih Seyrek hocamızla önümüzdeki sezon için anlaşmış bulunmaktayız. Saha içerisindeki tüm yetkiyi hocamıza verdik, başarılı olacağından şüphemiz yoktur. Hocamıza hoş geldin diyerek yeni görevinde başarılar diliyoruz.’ Dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam