reklam
reklam

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı 2020-2021 Sezonuna Hazır

Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2020, Pazartesi - 11:56   Okunma Sayısı: 159344
Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı; teknik heyet ve yönetimiyle, yeni sezonu açmak, oyuncuları ve yeni transferleri tanıtmak amacıyla Ataşehir ilçe basını ve bölge basınıyla düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler.

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Ateşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der burada yapmış olduğu açıklamada ; “ Hedefimiz Ataşehir’imizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa da dalgalandırmaktır” dedi.

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Der “Bizim amacımız; ülkemizi Türkiye ve Avrupa da iyi bir şekilde temsil etmek; Türk Bayrağını Avrupa’da dalgalandırmaktır. “

Kahvaltıya katılım sağladıkları için basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Der , “Son dönemlerde devam eden kadın cinayetlerini ve kadına şiddeti kınayarak devlet büyüklerinin bunun önüne geçmesini diliyoruz” dedi.

Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Der açıklamalarına şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi Ataşehir’de kadın futbol takımımız var. Özellikle bugünlerde kadının önemi biraz daha farklı bir şekilde öne çıkmaktadır. 2020-2021 sezonunun bütün kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Amacımız ülkemizi Türkiye ve Avrupa da iyi bir şekilde temsil etmek. Bugün burada yeni yönetim, yeni bir kadro ve teknik ekibimizle karşınızdayız. Pandemi dolayısıyla bazı arkadaşlarımız tatilde olduğu için burada yoklar. Bugün 2020-2021 sezonunu açmak, oyuncularımızı ve yeni transferlerimizi sizlerle tanıştırmak için buradayız.

Takımımızda bazı eksiklikler vardı. O mevkilere yeni oyuncu alarak bu eksiklikleri giderdik. 8 yeni arkadaşımızı takımıza kattık. İnşallah hedefimiz Ataşehir’imizi ve ülkemizi Avrupa da tanıtmak, Türk Bayrağını Avrupa’da dalgalandırmaktır.”

Bu açıklamalardan sonra basın mensuplarının sorularını da alan Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der gelen soruları şu başlıklar altında yanıtladı.

*Kadınlarda 2020-2021 sezonu için alınan kararlar hakkında değerlendirmeniz nedir?

Kadın futboluyla ilgili alınan tüm kararları biliyoruz. Teknik hocamız Taner Öner kadın futbolu konusunda önemli görevler üslenen deneyimli bir isim. İnşallah alınan kararlar hayata geçer.

*Bu sezonki transfer dönemi nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Bizim özellikle savunma, orta saha ve santrfor eksiklerimiz vardı. Bunları tamamladık. 4 tane yabancımız var. Sözleşmeleri yaptık. Gelecek olanlarda var. Bu transferlerle eksiklerimizi giderdiğimize inanıyorum.

 

*Ataşehir Belediye Spor Kulübü Kadın Futbolunda önemli bir yere sahip. Peki; kulüpte kaç tane kadın yönetici var?

Ataşehir Belediyesi’nin, özellikle Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin kadına bakış açısı çok farklı. Zaten bu takımın kurulmasının nedeni de belediye başkanımızın kadına yönelik tutum ve davranışlarıyla kadına farklı bakması ve Kadın Futbol Takımını Ataşehir’de istemiş olmasıydı. Şu an yönetimimizde 1 kadın var. Ataşehir’deki kadın futbol takımı bizim bir aile parçamız olarak görmüşüz. Öyle de bakıyoruz. Pek çok kulüpte olmayan imkânlar Ataşehir Belediyesinde var.

* Farklı branşları içerisinde barındıran futbol kulüpleri de var. Ataşehir Belediye Spor Kulübü’nun Kadın Futbolun dışında başka branşlarda hizmet verdiği var mı?

İmkânlarımız olmadığından dolayı açılmış branşlarımızı hayata geçiremiyoruz. Yavaş yavaş alanları açmaya başlıyoruz. Mesela Kick Boks Erdal Eren Kültür Merkezi’nde kayıtları alıyor. Genç ve yıldız takımlarından oluşan bir alt yapımız var.

Tüm soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Abdullah Der; halı sahada futbolcularla fotoğraf çekti. Daha sonra da 2020-2021 sezonu transferlerin tanıtılmasıyla program sona erdi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam