reklam
reklam

Sivasspor Futbol Akademisi Sancaktepe’de Faaliyete Geçti

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2020, Perşembe - 12:36   Okunma Sayısı: 251321
Süper Lig temsilcisi Sivasspor tarafından kurulan Futbol Akademisi İstanbul Sancaktepe ’de açılarak geleceğin futbolcularını yetiştirmeye başladı.

Sancaktepe’de bulunan Akademi Park Halı Saha Tesislerinde 5-15 yaş arası çocuklara futbolun inceliklerinin yanı sıra bir sporcuda olması gereken her türlü donanımı kazandırılan tesislerde Pandemi sürecinde hafta içi ve hafta sonu futbol eğitiminin yanı sıra “Yabancı Dil” eğitimi de veriliyor.

Umut Berk ve Fırat İşten’in Genel  Koordinatörlüğü’nde Sivasspor Sancaktepe Futbol Akademisi; Akademik hocalar İsa Varlı, Doğukan Kadir Ebcin, Tugay Çitak ve Kaleci Antrenörü Ömer Uğur nezaretinde eğitimler vererek Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyor.

Sivasspor Sancaktepe Futbol Akademisi Koordinatörü Umut Berk “Amacımız futbolu ve her türlü yapacağımız sportif faaliyetlerimizi çocuklara sevdirmek ve değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak kazandırılmasıdır. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen hızla büyüyen Akademimize kayıtlarımız devam ediyor ”

Sivasspor Sancaktepe Futbol Akademisi Koordinatörü Umut Berk yaptığı açıklamada ” Kaliteli futbol eğitimi sloganı ile başladığımız çalışmalarda herkesten farklı olarak sporcularımıza Yabancı Dil eğitimide vererek geliştirmek en büyük hedefimizdir. Futbol Akademimizde temel altyapı eğitimi çalışmaları haricinde çocukların eksikliklerine göre bireysel antrenman yaptırıyoruz. Uzman Diyetisyenimizin kontrolünde sporcularımıza periyodik gelişim testleri uygulayacağız. Amacımız futbolu ve her türlü yapacağımız sportif faaliyetlerimizi çocuklara sevdirmek ve değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak kazandırılmasıdır. Futbol Akademimizde sporcu yetiştirmekle beraber aile ortamını, dostluğu, disiplini, spor yapmanın zevkini, paylaşmayı ve rekabeti çocuklarımıza öğretmektir. Çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmakla beraber, dayanışma içinde hareket edebilmelerini, doğru iletişimde bulunmalarını, onların spor bilincini ve özgüveni geliştirmek amaçlarımızdandır. Kısa bir süre önce açılmamıza rağmen hızla büyüyen Akademimize kayıtlarımız devam ediyor ” dedi.

Sivasspor Sancaktepe Futbol Akademisi hakkında detaylı bilgilere 0539 861 71 07 ve 0546 641 53 83 ulaşılabiliyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam