reklam
reklam

Murat Akcan Futbol Turnuvası Sancaktepe’de başladı

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2020, Perşembe - 12:34   Okunma Sayısı: 123295
Koronavirüs salgını dolayısıyla bir süredir sportif etkinliklerine ara verilen ülkemizde, Sancaktepe ve Sultanbeyli Bölgesinin sevilen Teknik Sorumlusu Murat Akcan; bir ilke imza atarak bölgedeki sporseverleri A Takım seviyesinde yaptığı Futbol Turnuvasında bir araya getirdi. Akcan’ın düzenlediği ve geleneksel olması planlanan Futbol Turnuvası haftasonu oynanan maçlarla başladı.

 

Şampiyona büyük ödül verilecek

Sancaktepe’de bulunan Lokman Ergen Tesislerinde 16 Takımın katıldığı turnuvanın ilk hafta müthiş maçlara sahne oldu. Yabancı uyruklu, profesyonel ve amatör futbolcuların çoğunlukta olduğu turnuvaya, sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Çekilen kura sonucu 4 Gruba ayrılan ve lig usulü oynanan turnuvada şampiyon olan takıma büyük ödül verileceği bildirildi.

Akçan “ Yoğun katılımla oynanan ve birbirinden güzel maçlara sahne olan turnuvanın ilk maçlarını gerçekleştirdik. Bu zorlu Corona sürecinde böylesine bir turnuvayı düzenleyerek özlediğimiz futbola dönmek beni ve tüm sporseverleri çok mutlu etmiştir. İlerleyen süreçte turnuvalarımız çeşitli yaş gruplarında devam edecek.”

Turnuvanın organizatörlüğünü üslenen deneyimli Teknik Sorumlu Murat Akçan yaptığı açıklamada “ Yoğun katılımla oynanan ve birbirinden güzel maçlara sahne olan turnuvanın ilk maçlarını gerçekleştirdik. Katılan tüm takımlara ve sponsporlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sahasını bizlere açarak turnuva yapmamızı sağlayan ve her zaman yanımızda olan değerli spor adamı Lokman Ergen hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Bu zorlu Corona sürecinde böylesine bir turnuvayı düzenleyerek özlediğimiz futbola dönmek beni ve tüm sporseverleri çok mutlu etmiştir. İlerleyen süreçte turnuvalarımız çeşitli yaş gruplarında devam edecektir “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam