reklam
reklam

Kartal Belediyesi Kreşlerinde Ön Kayıtlar Salgın Tedbirleri Kapsamında Online Alınıyor

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2020, Salı - 10:47   Okunma Sayısı: 127212
İlçe geneline yayılan 15 Çocuk Gelişim Merkezi ile Türkiye'nin en fazla kreşine sahip olan Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 2020-2021 eğitim-öğretim yılına merhaba demeye hazırlanıyor. Covid-19 virüsüne yönelik alınan tedbirler kapsamında kreşlerin ön kayıt başvuruları, bu sene online olarak gerçekleştiriliyor.

 

Ön Başvurular Belediyenin İnternet Sitesinde Yer Alıyor

Faal olduğu ilk günden bu yana çocuklarımızı; bilim, sanat, kültür, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yetiştiren Kartal Belediyesi kreşlerinin, yeni dönem kayıtları başlıyor. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında, minik öğrencileriyle yine dopdolu bir eğitim yılına hazırlanıyor.

Kreşlere kayıt için yapılacak ön başvurular;12-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında, https://e-belediye.kartal.bel.tr/Kres/KresBasvuru.aspx adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Yetkililer tarafından Haziran ayında açılan başvurularda vatandaşların kayıt başvurularının geçerli sayıldığı, o dönem başvuru yapmış olan vatandaşların yeni bir başvuru için kayıt gerçekleştirmemesi gerektiğinin uyarısı yapıldı.

Kreş Müdürlüğü tarafından 12-21 Ağustos tarihler arasında yapılmayan başvuruların geçerli olmayacağı, 24 Ağustos tarihinde noter huzurunda kura çekileceği ve kamera kaydı alınacağı bilgisi verildi.

Kartal Belediyesinin 16.Kreşi Kartal-Yalı Mahallesinde Hizmete Girecek

Türkiye’nin en fazla kreşine sahip yerel yönetim olma özelliğini taşıyan Kartal Belediyesi, Yalı Mahallesi’nde yeni bir kreş daha inşa ediyor. Açılan yeni kreş ile birlikte Kartal Belediyesi, ilçedeki hayata geçirdiği toplam kreş sayısını da 16’ya çıkarmış olacak. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yapmış olduğu açıklamada , kreş ve gençlik merkezleri sayısının artacağını müjdeleyerek, Kartal Belediyesi’nin Türkiye’nin en fazla kreşine sahip yerel yönetim olma unvanını koruyacağını kaydetti.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Kartal Yalı Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan kreşimizin yapımı devam ediyor. Burada modern bir binayı Kartallı miniklerimizle buluşturacağız. Okul öncesi eğitimin önemi, dünya da anlaşılmış durumda .Bizlerin görevi, Kartallı miniklerimizin okul öncesi eğitimini en modern şekilde gerçekleşmesini sağlamak”

Kartal Belediyesi; İstanbul’un en genç Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde; sosyal, kültürel ve eğitim başta olmak üzere her alanda gelişim ve değişim çalışmaları sürdüren yeni çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’da yeni gençlik merkezleri ve kreşler yapmaya devam edeceklerini ve Kartal Belediyesi’nin Türkiye’nin en fazla kreşine sahip yerel yönetim olma unvanını koruyacağını kaydederek, “Kartal Yalı Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan kreşimizin yapımı devam ediyor. Burada modern bir binayı Kartallı miniklerimizle buluşturacağız. Okul öncesi eğitimin önemi, dünya da anlaşılmış durumda. Bizlerin görevi, Kartallı miniklerimizin okul öncesi eğitimini en modern şekilde gerçekleşmesini sağlamak. Yalı Mahallemizdeki bu kreşi miniklerimiz ve aileleriyle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam