reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

Hakan Şükür ve babasının mal varlığına el konuldu

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2016, Cuma - 13:00   Okunma Sayısı: 129286

SAKARYA

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖdarbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, haklarında resen yakalama kararı çıkarılan eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün FETÖ'ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere ulaştı.

Bu kapsamda, başvuruyu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında dün resen yakalama kararı çıkartılmıştı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam