reklam
reklam

İstanbul'da DAEŞ operasyonu

Eklenme Tarihi: 12 Ağustos 2016, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 156811

İSTANBUL

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DAEŞ'e yönelik, başta Güngören ve Fatih olmak üzere tespit edilen 10'dan fazla adrese özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteği ile eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çevik kuvvet polislerinin aldığı geniş güvenlik önlemleriyle düzenlenen operasyonda ekipler, şüphelilerin belirlenen adreslerine özel harekat polislerinin öncülüğünde girdi.

Operasyon kapsamında aralarında kadın ve Filistin uyrukluların da olduğu bazı şüpheliler gözaltına alındı. Zanlılarının evlerinde ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı.

Gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam