reklam
reklam

Sancaktepespor Muhammet Evsen’i Kadrosuna Kattı

Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2020, Perşembe - 10:17   Okunma Sayısı: 117304
Sancaktepespor; 2020-2021 sezonu transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Takım transfer döneminde , son olarak Bursa Gemlikspor’da oynadığı başarılı futbolla dikkatleri üzerine çeken Muhammet Evsen ile anlaşma imzaladı.

Süratli futbolu ile tanınan ve her iki ayağını da mükemmel kullanan Evsenorta saha ve kanatlarda görev yapıyor. 2001 doğumlu olan isim futbola 2014 yılında Taşdelenspor altyapısında başlayan yetenekli oyuncu daha sonra Çekmeköy Çarşıspor ve Gemlikspor formalarını giydi.

Muhammet Evsen “Üst düzey oyuncuların bulunduğu Sancaktepespor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. “

Kulüp tesislerinde Başkan Turgut Daş’ın da hazır bulunduğu törenle kendisini Sancaktepespor’lu yapan imzayı atan 19 yaşındaki oyuncu “ Üst düzey oyuncuların bulunduğu Sancaktepespor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Transferimde emeği geçen Yasin Gezgin hocama çok teşekkür ederim “ dedi.

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin “Yaptığımız transferler Altyapıdan bu yana takip ettiğimiz genç, yetenekli ve ahlaklı futbolculardır. Sancaktepespor olarak öncelikli hedefimiz yetenekli oyuncuları transfer ederek ve onlara şans vererek Türk futboluna kazandırmaktır. “

Sancaktepespor Koordinatörü Yasin Gezgin de yaptığı açıklamada “ Yaptığımız transferler Altyapıdan bu yana takip ettiğimiz genç, yetenekli ve ahlaklı futbolculardır. Sancaktepespor olarak öncelikli hedefimiz yetenekli oyuncuları transfer ederek ve onlara şans vererek Türk futboluna kazandırmaktır. Transferlerimize devam edeceğiz, bizi izlemeye devam edin ” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam