reklam
reklam

Küçükçekmece Ufukspor Yeni Sezona Hazır!

Eklenme Tarihi: 5 Temmuz 2020, Pazar - 00:29   Okunma Sayısı: 137307
2020 – 2021 sezonuna şampiyonluk hedefi ile hazırlanan, İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni takımlarından Küçükçekmece Ufukspor, transfer bombalarını art arda patlattı.

Dış transferde İstanbul Siirt Güçspor’dan kaleci Özgür Solak, İFA spor’dan savunma oyuncusu Serkan Arat, Lapksekispor’dan savunma oyuncusu Ahmet Hasan Hüseyinoğlu, Yedikulespor’dan savunma oyuncusu Fahrettin Erdem, Yedikulespor’dan orta saha oyuncusu Muhammet Ali Gezgin, Yeşildirekspor’dan orta saha oyuncusu Oğuz Kaan Yıldız, Çanakkale Bigaspor’dan orta saha oyuncusu Mehmet Albayrak, Vefaspor’dan forvet oyuncusu Berker Kaya Kayalı, Başakşehir İkitellispor’dan orta saha oyuncusu Mustafa Çelik, Rize Pazarspor’dan kaleci Eren Aykut Pehlivan olmak üzere dış transferde 10 futbolcu ile sözleşme gerçekleştirirken iç transferde Osman Kulaber, Oğuz Kara, Alper Akyol, Hacı Arif Evmez, Abdullah Dalgılıç, Ufuk Kuru, Enes Kalender, Soner Babuç, Umut Şahin ve Selman Tasman ile sözleşmeyi yenilediler. Altyapıdan Alaattin Ayiçi, Hüseyin Başaran, Şafak Yağcı, Oğuzhan Keser ve Oğuzhan Ural Sarı’yı A takım kadrosuna dahil ederek 26 oyuncu için sözleşme imza töreni düzenledi.

Ufukspor Başkanı Recep Müftüoğlu “Göreve geldiğimiz günden beri söylediğimiz gibi biz özümüze döndük. Öz evlatlarımızın yar aldığı takımımızın neredeyse her mevkisin takviye yaptık. Allah nasip ederse hedefimiz Bölgesel Amatör Lig.”

Kulüp binasında yapılan sözleşme törenine ardından yapılan korona virüs testi sonrası topluca yemek yemeye gecen Küçükçekmece Ufukspor Başkanı Recep Müftüoğlu ve 2. Başkan Aydemir Uysal ve yönetimi, teknik ekip Murat Müftüoğlu, Âdem Yıldız ve kaleci hocası Mehmet Coşkun ve futbolcular katıldı. Törende futbolcularla birlikte sözleşmeye imza atan Başkan Müftüoğlu, oyuncularına ve teknik ekibine güvendiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden beri söylediğimiz gibi biz özümüze döndük. Öz evlatlarımızın yar aldığı takımımızın neredeyse her mevkisin takviye yaptık. Allah nasip ederse hedefimiz Bölgesel Amatör Lig . Şu an için transferi tamamladık yeni sezonda oyuncularımızdan ve teknik ekibimizden başarı bekliyoruz, “ dedi ve futbolculara güvendiğini ifade etti.

Küçükçekmece Ufukspor 2. Başkanı Aydemir Uysal, yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını belirterek, “Futbolcularımız da sahada gösterecekleri performansla bunun karşılığını tüm Küçükçekmece ve Yeşilova mahallesine armağan ederek verecektir” dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİGERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam