reklam
reklam

İstanbullu Iğdırlılardan Iğdır Kayısısı İçin Tanıtım Atağı

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2020, Cumartesi - 00:19   Okunma Sayısı: 110208
İstanbul Sefaköy merkezli olarak faaliyet gösteren ve İstanbul’da bulunan Iğdırlıların bir araya geldikleri, Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği ; normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte 3 ayın ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Covid- 19 salgını nedeniyle aylardır yapamadıkları toplantılarını sosyal mesafeyi koruyarak gerçekleştiren Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Sefaköy’de bulunan dernek merkezinde bir araya geldi.

Yeni ve önemli kararların alındığı toplantıya katılan yöneticiler, korona virüsün başlangıç döneminde Iğdır ve ilçelerine dağıtılmak üzere gönderilen 7000 maske ile birlikte Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılan erzak kolilerinin değerlendirmesini yaptılar.

Iğdır Kayısısı’nın tanıtımı için yeni yöntem belirlendi

Yönetim kurulu toplantısında birçok önerinin yanı sıra Iğdır Kayısısının İstanbul’da tanıtımı da gündem oldu. Koronavirüs nedeniyle planlanan geniş kapsamlı festivalin yapılamayacağı gerçeğini de dikkate alan Yönetim Kurulu üyeleri yeni bir çalışma üzerine plan yaptı.

Yönetim Kurulu aldığı kararda sosyal mesafeyi e koruyarak İstanbul’da görev yapan, kamu kurumlarını yönetenlere hediye edilmek üzere kayısı hediye paketi yaparak dağıtmayı karara bağladı. Bu temelde Iğdır’dan getirilecek olan kayısılar hediye sepeti haline getirilerek, kamu adına görev yapan ilçe Kaymakamlarına, Belediye Başkanlarına ve Emniyet Müdürlerine ikram edilecek.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SONGÜL ADA YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam