Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/2020/07/04/AtasYehirguYcuY_1.AmatoYr_Lige_doYnuYsYuYnuY_kutladY_2.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
reklam
reklam

Ataşehirgücü 1.Amatör Lige dönüşünü kutladı

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2020, Cumartesi - 00:28   Okunma Sayısı: 122366
Ataşehir ilçesi takımlarından Ataşehirgücüspor’da 1 sezonun ardından yeniden 1. Amatör Lige yükselmenin mutluluğu yaşanıyor.

İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grupta sezonun yarıda kaldığı 8. Hafta sonunda 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 16 puan toplayan Mavi Beyazı ekip hedefine ulaştı ve bir üst lige yükseldi.

2019 – 2020 Sezonuna Nurettin Sayan yönetiminde başlayan Ataşehirgücü, Covid-19 virüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin tescili kararı sonrası grupta 4. Sırada yer alarak 1. Amatör lige bir sezon sonra yeniden merhaba dedi.

Ataşehirgücü geri dönüşünü mangal partisiyle kutladı

Ataşehirgücüspor yaptığı mangal partisi ile 1. Amatör lige yükselmesini kutladı. Kulüp Başkanı Serdar Uçar, Yönetim Kurulu, Teknik Ekip ve futbolcuların eksiksiz katılım gösterdiği mangal partisinde oldukça sıcak ve samimi sohbetler yaşanırken yeniden 1. Amatör Lige yükselmenin haklı gururu yaşandı.

Ataşehirgücüspor Başkanı Serdar Uçar “Şampiyonluk hedefi ile başladığımız 2019 – 2020 sezonunda yeniden bir üst lige yükseldik. Bu başarıda büyük pay sahibi olan futbol takımımıza, Yönetim Kurulumuza ve Teknik Sorumlularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Tıpkı bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hep birlikte inanç ve kararlılıkla hareket ederek Ataşehirgücü takımımızı başarı ile temsil edeceğiz.”

Mavi Beyazlı takımın Kulüp Başkanı Serdar Uçar yaptığı açıklamada “ Öncelikle bu güzel ortamda bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefi ile başladığımız 2019 – 2020 sezonunda yeniden bir üst lige yükseldik. Bu başarıda büyük pay sahibi olan futbol takımımıza, Yönetim Kurulumuza ve Teknik Sorumlularımız Nurettin Sayan, Serhat Akdoğan, Hakan Öztürk ve Burak Ay’a sonsuz teşekkür ediyorum. Tıpkı bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da hep birlikte inanç ve kararlılıkla hareket ederek Ataşehirgücü takımımızı başarı ile temsil edeceğiz. “ dedi.

Sezonun anısına tüm oyunculara teşekkür belgesi verilirken çekilen hatıra fotoğrafları ile mangal partisi sonlandı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam