reklam
reklam

Müzisyen Sezgin Dündar’ın İlk Teklisi “Hamur Olsun” Dinleyenlerle Buluştu

Eklenme Tarihi: 3 Temmuz 2020, Cuma - 10:37   Okunma Sayısı: 242942
Sezgin Dündar söz ve müziğini yaptığı, düzenleyip gitarlarını çaldığı, davullarıysa Umut Çılgın’a emanet ettiği ilk teklisi “Hamur Olsun” ile Türkçe Rock severlere merhaba dedi

 

Müziğe ilkokulda keman çalarak başlayan Sezgin ortaokulda ilk gitarını aldı. Lisede gitar tekniği üzerine yoğun çalışmalarının ardından grubuyla birlikte Guthrie Govan, Paul Gilbert gibi müzisyenlerin eserlerini sahnede icra etti. Aynı dönemde ilk şarkılarını yazmaya başladı. Youtube, Soundcloud gibi platformda çalışmalarını paylaştı ve şimdi, bağımsız olarak tüm dijital müzik platformlarında olmanın heyecanını yaşıyor.

Dündar; şu sıralar İzmir’de sokak müziği yapmakta ve ilerleyen aylarda çıkmasını planlandığı İlk Ep’sinin çalışmalarına devam etmekte.

Hamur Olsun teklisini Apple Music: https://music.apple.com/tr/album/hamur-olsun-single/1519251115 ve Spotify: https://open.spotify.com/track/0nIPUicyH9Snm3FAXD8yLm?si=XDV5o6gWQO-InKfK8Zn0PQ dinleyebilir ve indirebilirsiniz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MERT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam